Batkey Online Backup Standard

30% kannettavista kohtaa toimintahäiriön tai onnettomuuden kolmen vuoden sisällä käyttöönotosta

Koe kuinka helppoa ja nopeaa työasemien varmuuskopiointi voi olla.

Outlook-viestikohtainen varmistus

Outlookin sähköpostiviestit varmistetaan viestikohtaisesti. Ohjelma saa sähköpostiviestit varmistettua kaikissa tilanteissa, myös silloin kun Outlook on auki ja PST-tiedosto on lukittuna. Päivittäinen varmuuskopiointi on myös hyvin nopeaa ja tehokasta koska vain uudet viestit ja tiedot varmistetaan.

Sähköpostien palautuksessa voidaan tarvittaessa palauttaa yksittäisiä viestejä tai kansioita. Kaikkia sähköpostiviestejä ei tarvitse siis palauttaa jos vain yksittäinen viesti on kadonnut tai vahingossa poistettu.

 

Status-kilvet ja älykkäät hälytykset

Ohjelman tilan näkee nopeasti status-kilvestä, jonka avulla voidaan nopeasti reagoida mahdollisiin poikkeustilanteisiin. Kilvet ja hälytykset on suunniteltu siten että ne eivät häytä turhaan.

Ohjelma antaa myös tarkat tiedot siitä mikä on aiheuttanut hälytyksen. Tilanne voidaan tämän jälkeen nopeasti korjata ja varmistaa että varmuuskopiointi toimii aina moitteettomasti.

 

 

Optimoitu verkkoliikenne

Verkkoliikenteen optimoinnissa käytetään älykästä tietojen pakkaamista ja Delta Grid -teknologiaa joka vähentää verkkoliikenteen määrää merkittävästi. Käytetty Delta Grid -teknologia analysoi muuttuneet tiedostot tarkkaan ja lähettää tiedostosta vain muuttuneet osat.

Ohjelma ylläpitää automaattisesti versiohistoriaa eri varmistuskertojen tilanteesta. Palautustilanteessa voidaan valita minkä ajankohdan versio halutaan palauttaa. Ohjelman automaattiset ylläpitotoiminnot mahdollistavat myös sen että suurta tiedostoa ei tarvitse lähettää kuin yhden kerran ja tämän jälkeen lähetetään vain muuttuneita osia.

 

Ominaisuudet

100 % automaattinen varmuuskopiointi
Varmuuskopiointi toimii täysin automaattisesti eikä vaadi käyttäjiltä mitään toimenpiteitä. Myös varmistettavien tiedostojen valinnat voidaan tehdä automaattisesti suodatustoiminnolla. 

Automaattinen asennus
Ohjelma voidaan asentaa täysin automaattisesti msi-paketilla. Lisäksi hallintapaneelin sähköpostikutsujen kautta voidaan ohjelma asentaa manuaalisesti.
       
Tietoturva
Kaikki varmuuskopiotavat tiedostot salataan ensin käyttäjän omalla tietokoneella ja tämän jälkeen tiedostot siirretään suojatulla SSL-yhteydellä varmistuspalvelimille. Varmuuskopioituja tiedostoja ei voi lukea ilman salausavainta.
Avointen tiedostojen varmistus
Myös avoimista ja lukituista tiedostoista saadaan otettua varmuuskopio. Ohjelma käyttää Shadow Copy -toimintoa lukittujen tiedostojen varmistamisessa.
       
Käyttäjä voi itse palauttaa tietoja
Käyttöliittymä on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi jotta käyttäjä voisi helposti palauttaa tietoja.
Keskitetty hallinta ja valvonta
Hallintapaneelin kautta voidaan hallita ja valvoa kaikkia clientteja keskitetysti.
       
Tiedostojen versiointi
Ohjelma ylläpitää versiohistoriaa. Palautuksessa voidaan valita minkä ajankohdan versio tiedostosta palautetaan. Standard-versiossa oletuksena on 5 version historia (max. 10 versiota).
  Varmistusaineiston eheyden tarkistus
Jokaisen varmuuskopiointikerran yhteydessä varmistusaineisto analysoidaan tarkkaan. Ohjelma tekee tarkistuslaskennan jokaisesta tiedoston osasta. Toimenpiteellä varmistetaan se että aineisto on aina 100 % palautettavissa
       
  Alhainen rasitus tietokoneelle
Ohjelma on suunniteltu ja optimoitu käyttämään tietokoneen resursseja mahdollisimman vähän. Käyttäjä voi käyttää tietokonetta normaalisti varmuuskopioinnin aikana.

Tuetut käyttöjärjestelmät
Batkey Online Backup Standard
Windows XP,Windows Vista,Windows 7 Windows 8, (32/64 bit)

       

Kokeile ohjelmaa ilmaiseksi 1 kk:n ajan

Hinnat alkaen 10 €/kk!!