Gear-Tape

 

GEAR-TAPETM  -   Instrument & Gear Marking Tape 

Tämä värillinen, kulutusta ja korkeita lämpötiloja kestävä vinyyliteippi on erinomainen kirurgisten instrumenttien, työkalujen ja kiipeilyvälineiden merkitsemiseen ja tunnistamiseen. Se kestää korkeita lämpötiloja, lämpötilavaihteluita ja kosteutta sekä sterilointia irtoamatta, kutistumatta, kuoriutumatta, haalistumatta tai muuten vahingoittumatta millään tavalla! Gear-TapeTMei myöskään likaannu samalla tavalla kuin useat muut teipit, vaan säilyttää värinsä ja ominaisuutensa käytöstä huolimatta!

Gear-TapeTM arkki on 216mm x 279mm kokoinen, ja siinä on 175 valmiiksi leikattua 79,4 mm levyistä tarrasuikaletta. Jokainen arkki sisältää kolmea eri pituista tarrasuikaletta: 70 kpl 44 mm pituista sulkurenkaisiin, 70 kpl 19mm pituista vaijereihin (frendit, kiilat ym.) ja 35 kpl 89 mm pituista suurempia kappaleita varten - joita voi kätevästi saksilla leikata lyhyemmiksi. 

Kiipeilyvälineet eivät ole halpoja ja kiipeilyräkin rakentaminen on kallista puuhaa. Jos tämä teippi estää sinua hukkaamasta yhdenkään frendin tai jatkon, silloin se on maksanut itsensä takaisin! Värivaihtoehdot ovat alla. Katso myös vihjeet Gear-TapeTM:n käyttöön.

 

Design and Approximate Shade Väri/Malli Hinta/arkki
Mustia raitoja valkoisella pohjalla 8,00 €
Laivastonsinisiä raitoja valkoisella  8,00 €
Taivaansinisiä raitoja valkoisella  8,00 €
Keskisinisiä raitoja valkoisella  8,00 €
Vihreitä raitoja valkoisella  8,00 €
Punaisia raitoja valkoisella  8,00 €
Oransseja raitoja valkoisella  8,00 €
Keltaisia raitoja valkoisella  8,00 €
Vaaleanpunaisia raitoja valkoisella  8,00 €
Laventelin värisiä raitoja valkoisella  8,00 €
Kullanvärisiä raitoja valkoisella  8,00 €
Hopeanvärisiä raitoja valkoisella  8,00 €

 

Vinkkejä Gear-TapeTM:n käyttöön:

Poistaaksesi vanhan sähköteipin ja tahmean liiman välineistäsi, käytä esim. tukevaa linkkuveistä; leikkaa vanhaan teippiin viilto, työnnä veitsen kärki teipin läpi ja väännä. Käytä paperipyyhettä ja jotain soveltuvaa puhdistusainetta tai asetonia poistaaksesi jäljellä jääneen tahmean liiman. Varo ettei puhdistusainetta pääse nauhalenkkeihin!

Kiinnittäessäsi Gear-Tape:a käytä riittävän pitkiä suikaleita siten, että teippi tulee itsensä päälle muutaman millimetrin. Kiilojen, frendien ja muiden vaijerillisten varmistusvälineiden kanssa pidä teipin alkupäätä kynnellä paikallaan sen aikaa, että saat pyöräytettyä teipin tiukasti vaijerin ympäri ja että se tarttuu kiinni itseensä.

Saatat haluta sijoittaa teipin jonkin verran toiseen päähän sulkurengasta helpottaaksesi tunnistamaan sulkurenkaan avautumissuuntaa. Sijoita teippi mielellään aina siten, ettei köysi pääse kuluttamaan sitä turhaan.